Már nem a magánrepülőgép az igazán menő gazdagéknál, aki igazán modern és menő, az a jóval környezetbarátabb vasutat választja. Aggódni persze nem kell: a luxus itt is jelen van, miként posztunk képei is igazolják. 

Hosszú-hosszú évekig a magánrepülő volt minden gazdagság mércéje, aki az elit tagjává szeretett volna válni, az nem engedhette meg magának, hogy ne legyen saját gépe.

Változnak az idők, ráadásul visszafelé forognak a kerekek, amennyiben az új divat a vasút. Bérelj egy saját kocsit, rendezd be magadnak és indulj útnak – szól az új szlogen. Igaz, az út hosszabb lesz, de a pihenés garantált. (A fenti képen a dél-afrikai Blue Train látható, itt lent pedig a Maharajas Express.)

Nem kisebb személyiség, mint a frissen nősült bhutáni király és felesége is ezt a formáját választották indiai nászútjuknak. A számukra lefoglalt és átalakított kocsiban természetesen luxushálószoba, étkező és saját konyha is van, a tökéletes kilátás érdekében még az ablakokat is átalakították. (A lenti képen az indiai Royal Rajasthan.)

Az új divat az Egyesült Államokból indult, de már elérte Európát és (mint előbbi példánk mutatja) Ázsiát is. (Az alábbiakban először egy orosz, majd az Al Andalus spanyol luxuskocsit láthatják.) 

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on, szülőnk, a Kívül tágasabb oldalán! Rengeteg jó sztorival, linkekkel, érdekességekkel és játékkal várjuk!

Ha tetszett a poszt, olvassa el ezeket is:

A gazdagok égető problémája

Hogyan legyünk milliárdosok – 10 jó tanács

A leggazdagabb halott sztárok