Oroszország egyike azon helyeknek, ahol a magamutogató gazdagság nem ismer határokat. Bár szerintünk simán nevezhetjük csak ízléstelenségnek is. Mindenesetre jöjjön, aminek jönnie kell: az aranyozott BMW M5! 

Az aranyozott autók divathulláma az arab világban indult (születésnapra európai futballklub vagy aranyozott Porsche...), ám a jelek szerint meglehetősen gyorsan terjed – esetünkben egészen Oroszországig.

Az alábbi videón egy BMW M5 E60 látható és bár mi nem értünk hozzá, szerintünk az aranyozással egy szép autót sikerült gagyivá tenni.

A sofőr jól láthatóan 30 év alatti, ami persze a szemünkben nem menti, legfeljebb magyarázza az ízléstelenséget – egyszóval, nem vagyunk lenyűgözve, na!

Beszéljünk azért egy pár szót az aranyozás előtti BMW M5 E60-ról is, annál is inkább, mert bár a külcsínen itt is lehet vitatkozni, a belbecsen annál kevésbé. Néhány adat: V10-es, 5 literes motor, 507 lóerő, 520 Nm, hétsebességes váltó, 268 km/h végsebesség, 0-100 km/h 4,7 másodperc alatt.

Na, akkor azt mondja meg nekünk valaki, miért kell egy ekkora szemérmetlen vadállatot learanyozni?

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on, szülőnk, a Kívül tágasabb oldalán! Rengeteg jó sztorival, linkekkel, érdekességekkel és játékkal várjuk!

Ha tetszett a poszt, olvassa el ezeket is:

Álomkastély nélkül marad a Porsche

Milliomos modellmellek

Eladó Marilyn Monroe jegygyűrűje