Vajon mi lehet olyan borzasztó egy 45 millió fontért vásárolt házban, hogy arra még 18 milliót kelljen költeni? Kérdezzék meg a Formula-1 ura, Bernie Ecclestone lányát, Tamarát, aki éppen most alakíttatja át új londoni otthonát. Van rajta mit nézni...

Amikor Bernie Ecclestone szolid 45 millió fontért megvette lányának London Kensington negyedében leendő otthonát, már tudni lehetett, hogy az átalakítás sem lesz akármi.

A 27 éves Tamara nem is hagyott kétséget afelől, hogy amennyiben rajta múlik (márpedig rajta múlik...), akkor London legszebb, legjobb és leg...leg...leg... házát hozza majd össze.

A 18 millió fontba kerülő átalakítás után 55 szoba lesz a palotában, egyebek mellett olyan apróságokkal kiegészítve, mint saját nightclub, bowling, szépségszalon és még a kutyáknak (van belőlük öt) is jut saját spa.

A nagyságrendek érzékeltetése végett elmeséljük (és a terveken meg is mutatjuk) a hölgy gardróbját, melyben helyet kell szorítani félmillió font értékű táskagyűjteményének is.

Tamara Ecclestone elképesztő autógyűjteményének is méltó helye lesz, ráadásul egy autólift biztosítja, hogy ne kelljen olyan hétköznapi dolgokkal beszennyeznie magát, mint a parkolás vagy a garázshasználat.

A modellként (és saját televíziós reality műsorának főszereplőjeként) is ismert Ecclestone-lány kétségtelenül nem taszító testét egymillió fontos kristályfürdőben moshatja majd tisztára, a darabot egyenesen Dél-Amerikából importálják.

Most már csak arról kell gondoskodnia, hogy saját húga, a 22 éves Petra le ne pipálja – utóbbi egyébként éppen Los Angelesben újíttatja fel 91 millió fontért vásárolt vityillóját.

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on, szülőnk, a Kívül tágasabb oldalán! Rengeteg jó sztorival, linkekkel, érdekességekkel és játékkal várjuk!

Ha tetszett a poszt, olvassa el ezeket is:

A 290 millió dolláros válóper

Luxusáruház észak-koreai módra

Gusztustalan vagy csak provokatív?