Leonardo DiCaprio, Kate Hudson, Kate Moss, Naomi Campbell, Ronnie Wood – csak néhány név a hírességek közül, akik ott voltak a hétvégén Mexikóban Sir Philip Green 60. születésnapján. A négynapos őrület 6 millió fontba került, mi pedig most megmutatjuk.

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon!

Rögtön kezdjük azzal, hogy tisztázzuk, kicsoda is Sir Philip! Nos, az üzletember ruházatban utazik, olyan üzletláncok tartoznak a birodalmához, mint a Topshop és a Dorothy Perkins – és persze a királynőtől menet közben megkapta a Sir címet is, szóval nem akárkiről van szó.

Szó mi szó, a 60. születésnapját ünneplő multimilliomos (a következő képen...) megadta a módját, hiszen a legnagyobb sztárokat csábította el a mexikói buliba, ahol ment a rongyrázás rendesen.

Kezdve onnan, hogy minden vendégnek kötelező volt egyenfelsőt viselnie, melyre a PG60 (nem nehéz kitalálni: Philip Green 60) logót hímezték, folytatva a zenét szolgáltató Stevie Wonderig és Robbie Williamsig, egészen a csak délutáni harapnivalónak készített, 50 dolláros hamburgerig (szigorúan csak a legjobb minőségű, japán Kobéből származó marhahúsból, természetesen...).

Nehéz lenne vitatkozni azzal a megállapítással (és nem csak azért, mert az ember ritkán vitatja a saját megállapításait...), mely szerint egy dolog messze elkerülte az eseményt: a jó ízlés. Eltekintve a már emlegetett monogramm-kérdéstől (mondanunk sem kell, hogy minden létező és elképzelhető helyre és dologra felvarrták, legyen az törülköző, fürdőköpeny, stb.), ami igazán durva látvány lehetett (és erről sajnos nincs képünk), az az ünnepelt több méteresre nagyított arcképének kivetítése a parti sziklákra. Órákon keresztül...

Sir Philip természetesen az egész Rosewood Mayakoba üdülőt kibérelte a négy napra, a 155 fős személyzet persze Londonból érkezett (nehogy már helyiek szerencsétlenkedjenek, ugye...), és külön erre az alkalomra felhúztak egy nightclubot is, a 21 éves lánygyermek, Chloe tiszteletére.

Tudjuk még fokozni (…), ugyanis csak a szórakoztatás része (azért mégis csak két világsztár adott koncertet) 3 millió fontjába került Sir Phil feleségének, aki egyébként az adóparadicsom Monacóban él, és természetesen az ő neve alatt fut a férj legtöbb üzleti vállalkozása is.

A szállásról pár szót: a lakosztályok éjszakánként 7000 fontba kerültek, így végül a teljes szállásköltség elérte a csekélynek nehezen nevezhető félmillió fontot.

Pár szó a programról: első este a bemelegítést Carlos Santana, majd utána Michael Buble követte el. Kis flamenco következett (Joaquin Cortes...), majd Enrique Iglesias fakadt dalra. Őt követte a már említett Stevie Wonder, a buli végül hajnalig tartott.

Másnap a luxusvacsorát követően érkezett Robbie Williams 8 dalból álló minikoncertjével. A nap meglepetését Gwyneth Paltrow jelentette, aki férjével, a Coldplay énekesével, Chris Martinnal reggel 6-ig vitte a prímet.

Egyébként nem túl meglepő Sir Phil rongyrázása, hiszen az 50. születésnapját Cipruson ünnepelte (fellépett: Rod Stewart), az 55.-et pedig a Maldív-szigeteken (sztárfellépő: George Michael), de a mostani alighanem mindkettőt verte.

Tina Green az adóparadicsomban kezdhet félretenni a 65. születésnapra...

Ha tetszett a poszt, olvassa el ezeket is!

Charlie Sheen exe luxusházat vett

Lessen be George Clooney otthonába!

Mi minden történhet egy Bentley hátsó ülésén?

A milliárd dolláros hotel

Milliárdos luxusélet felsőfokon