London után immár Los Angelesben is otthonra lelt Gwyneth Paltrow és Chris Martin, akik valamivel több mint 10 millió dollárt fizettek ki egy tavalyi építésű házra. Megmutatjuk!

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

A színésznő és a Coldplay énekese London után Los Angelesben is bevásárolt, a motivációt nyilván nem kell különösebben találgatni. A pár 10 millió 450 ezer dollárt fizetett ki egy tavaly befejezett, hat háló- és nyolc fürdőszobás házért a város nyugati felében.

Nem is csináltak rossz vásárt, hiszen a neves építész, Windsor Smith tervezte ingatlant tavaly szeptemberben még közel 12 millió dollárért hirdették.

A képek kellemes otthonról tanúskodnak, fapadló, fehér falak és francia ablakok egész sora varázsolja el a nézőt (minket legalábbis biztosan).

A szívesen főzőcskéző (és erről a saját oldalán az érdeklődőket rendszeresen tájékoztató) Gwyneth Paltrownak nyilván fontos volt a konyha, ami igazi rusztikus hangulatot áraszt, elsősorban a padlónak köszönhetően.

A hat szobában aligha fog szűkölködni a négytagú család, a két gyerek, a nyolcéves Apple és a hatéves Moses alighanem az árnyas kertet élvezi majd a legjobban.

A 10,5 millió dollár persze jóformán aprópénz a párnak, melynek elmúlt évi bevétele (a Sunday Times idei listája szerint) 114 millió dollár volt.

Ha tetszett a poszt, olvassa el ezeket is!

Ötmillió dollár a filmsztár Ferrariért

Új házat vett az Oscar-díjas színésznő

Itt a leggyorsabb Bentley!

Lessen be Martin Lawrence házába!

PR II NCE és a 80 O

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY! Ha még nem tűnt volna fel, MINDEN kívülre utaló, egyértelmű reklámlinket kimoderálok. Nem érdemes fáradni semmilyen forradalmi mlm-es csodával, sem mással. Mindenkinek egyszerűbb lesz, ha ezt belátjátok. Kösz.