Válság ide, válság oda, a Bentley most látta elérkezettnek az időt, hogy előálljon a márka eddigi leggyorsabb közútra tervezett darabjával. A Continental GT Speed csúcssebessége 325 km / óra.

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

Igen jó éve van a Bentley-nek, amely az év eleje óta hatalmas eladásokat produkál (46,6 százalékkal többet adtak el, mint egy évvel korábban, ezen belül Kínában közel 85 százalékkal nőttek az eladások!), most pedig bemutatta a Continental GT Speed-et, ami a márka leggyorsabb közútra tervezett darabja.

A 151 ezer 500 fontba (53 millió 782 ezer forintba) kerülő autó 325 km / órás csúcssebességre képes és 4 másodperc alatt gyorsul 100 km / órára. A kétajtós sporttúra-autó elméletileg négy ember kényelmes szállítására alkalmas.

Mindehhez hatliteres, turbófeltöltős motor adja a hat Ford Fiestáéval megegyező erőt, ennek megfelelően aligha ajánlanánk azoknak, akik egy pillanatig is elgondolkodnak tankolás előtt. :)

A luxus persze szó szerint kézzel tapintható, a felhasznált bőr minősége, a szigorúan kézzel készített belső nem okoz csalódást a Bentley híveinek.

A márkának egyébként csak egyetlen gyorsabb autója volt ennél, a Speed8 versenyautó, amely a 2003-mas Le Mans-i 24 órás viadalon győzött és 344 km / óra a csúcssebessége.

Ha tetszett a poszt, olvassa el ezeket is!

Lessen be Martin Lawrence házába!

PR II NCE és a 80 O

Luxussportautót kapott Kanye West

Így él egy rocksztár

Épül a világ legdrágább jachtja