Az Aerosmith énekese nemrégiben vásárolt 4,8 millió dollárért egy helyre kis házat Hawaii szigetén. A vételről mi is beszámoltunk bő hónapja, most azonban újabb képeket tudunk mutatni és nem is habozunk megtenni.

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon!

A sztori röviden (aki hosszabban is szeretné, az kattintson ide): a nősülés előtt álló, 63 éves rocker igen jó vételt csinált, hiszen az eredeti 6,5 millió dolláros árból 1,7 milliót sikerült lealkudni, ami nem rossz üzlet (neki).

A Maui természetvédelmi park közelében, az óceánparton található ház 280 négyzetméter, 2 hálószoba és 3,5 fürdőszoba található benne.

A konyhában fekete márványpulton lehet készülődni a sütéshez-főzéshez, a sarokban pedig egy kisebb bár várja az erre vágyókat.

Az pentagram alakú épület körül az egyik oldalon az óceán, a másikon egy negyedhektáros birtok biztosítja a nyugalmat.

A ház mindkét szintjén a fakeretes üvegfal gyakorlatilag teljesen kinyitható, így tényleg olyan érzése lehet az embernek, mintha az óceán partján üldögélne (ami nem meglepő, hiszen azt is teszi...). A hatalmas akváriumról már a múltkori posztban írtunk.

Steven Tyler és menyasszonya, Erin Brady egyébként beköltözés előtt megáldatta a házat, méghozzá az énekes szerint rögtön azután, hogy karácsonykor megkérte a 38 éves nő kezét.

Ha tetszett a poszt, olvassa el ezeket is!

Megdöbbentő politikusi vagyonok

Lessen be Britney Spears otthonába!

A legdrágább világ körüli hajóút

Csodapalota 78 millió dollárért

Minden idők legdrágább Bentley-je