Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megmutatjuk Jennifer Aniston új házát

A színésznő elég jó üzletet kötött a Bel Air-i házzal, hiszen alig 21 millió dollárt fizetett a közel 25-ért hirdetett ingatlanért, melyhez saját szőlészet is tartozik. A szomszédjai olyan hírességek, mint Nicolas Cage, Hugh Hefner és Laurean Bacall.

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

0 Tovább

Gordon Ramsay amerikai luxusházat vett

A sztárséf 6,7 millió dollárt fizetett egy Los Angeles-i házért, nem messze barátaitól, a Beckham-családtól. Megmutatjuk, hol lakik majd Gordon Ramsay.

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

0 Tovább

Eladó Shrek atyjának háza

Már kevesebb mint 10 millió dollárért elvihető Jeffrey Katzenberg hollywoodi háza, de a producert még véletlenül sem kell sajnálni: csak nagyobbra cserél. Mi mindenesetre megmutatjuk az eladó házat.

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

0 Tovább

Nincs középút: imádni vagy utálni fogja!

Egy egészen elképesztő (eladó) luxusvillát mutatunk ma be, mely alighanem végletesen megosztja majd olvasóinkat, legalábbis nem tudjuk elképzelni, hogy bárki közömbös maradna iránta. A poszt végén azt is eláruljuk, nekünk tetszik-e...

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

1 Tovább

A szupergazdagok Londonba mennek

Gyakorlatilag özönlenek a világ milliárdosai a brit fővárosba, ahol szakmányban vásárolják fel a nem ritkán 40 millió fontos ingatlanokat. De miért?

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

9 Tovább

„Még soha nem került ennyibe semmi”

Egy 22 éves egyetemista fizetett 88 millió dollárt a Citigroup volt elnökének New York-i lakásáért. Jekatyerina Ribolovljeva majd néha meghúzza magát az ingatlanban, ha éppen arra viszi sűrű dolga...

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

0 Tovább

Ide költözhet Ashton Kutcher

Új otthont keres magának a nemrég kiakolbólított színész, akinek házassága Demi Moore-ral szomorú véget ért. Ellenben a ház, amit kinézett magának...

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

1 Tovább

Elkészült a szupermodell csodapalotája

Némi kulisszatitok a bloggerkedés világából: az ember hajlamos olyan címeket adni, melyekről azt gondolja, felkeltik az olvasók érdeklődését (gyarlóság, no...), ám a mai poszt címében semmi túlzás nincsen: ha él ma szupermodell, akkor az Gisele Bündchen és ha akad csodapalota, akkor az az ő gyakorlatilag teljesen elkészült, 20 millió dollárért építette háza.

0 Tovább

Kiadó a sztárpár háza

Ha szívesen aludna Warren Beatty és Anette Bening hálószobájában, csupán havi 25 ezer dollárra van szüksége, hogy kifizethesse a bérleti díjat. A képeket elnézve még az is lehet, hogy megéri.

0 Tovább

Íme, Bridget Jones háza!

Eladó Renee Zellweger connecticuti háza, a képeket elnézve a 1,5 millió dolláros ár tulajdonképpen nem is magas. Nézzenek szét velünk együtt!

1 Tovább

Gazdagisztán

blogavatar

Házak, autók, ékszerek - luxusblog kívülálló szemmel

Utolsó kommentek