Már kevesebb mint 10 millió dollárért elvihető Jeffrey Katzenberg hollywoodi háza, de a producert még véletlenül sem kell sajnálni: csak nagyobbra cserél. Mi mindenesetre megmutatjuk az eladó házat.

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

A 850 négyzetméteres házat még 1985 márciusában vette alig 2,7 millió dollárért a DreamWorks főnöke, azóta azért eléggé felmentek az árak a válság ellenére is. (Ha már válság, Jeffrey Katzenberget (Shrek, Kung Fu Panda, Madagaszkár...) annyira nem kell sajnálni, nem a híd alá megy aludni, hanem abba a 35 millió dollárért vásárolt telken készülő házába, melyet még 2009 októberében vett meg.

A kétszintes házban 5 hálószoba és 6 fürdőszoba található, nem beszélve a szintén kétszintes vendégházról, melyben két háló (és két fürdő) várja az ideiglenes lakókat.

A főépületben akad még egy tornaterem, természetesen vetítőterem, az emeleten pedig egy nagy előtér, beépített könyvespolcokkal...

A környéket is ki lehet bírni, ha az ember elvan például Larry King és felesége, Madonna vagy éppen a tévéguru Simon Cowell társaságában.

Ha tetszett a poszt, jöhetnek ezek is?

Az első képek a szupermodell palotájáról

Eladó a történelmi Rolls-Royce

Csúcsluxus, amit kevesen látnak

Íme, a 860 millió forintos csodaautó!

Így néz ki egy igazi luxusöltöző