A színésznő elég jó üzletet kötött a Bel Air-i házzal, hiszen alig 21 millió dollárt fizetett a közel 25-ért hirdetett ingatlanért, melyhez saját szőlészet is tartozik. A szomszédjai olyan hírességek, mint Nicolas Cage, Hugh Hefner és Laurean Bacall.

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

Los Angeles szomszédságában vásárolt egy 800 négyzetméteres házat Jennifer Aniston, méghozzá meglehetősen jó áron, legalábbis ha azt vesszük, hogy sikerült mintegy 4 millió dollárt lealkudni az eredetileg 24,9 millió dolláros árból.

A 3 és fél hektáros birtok (melynek saját szőlője is van...) a Santa Monica-i hegyekben található.


A négy hálószobás és 6,5 fürdőszobás, saját mozitermes házat A. Quincy Jones tervezte. A nagy terek, az üvegfalak miatt „egyaránt tökéletes a benti és a kinti életmódra” - emelte ki az ingatlanhirdetés. A birtokon természetesen van egy vendégház, medence, szőlő és borospince is.

A Jóbarátok című sorozatnak köszönhetően világhírű színésznő meglehetősen otthonosan mozog az ingatlanbizniszben, tavaly például 37 millió dollárért adta el Beverly Hills-i házát, amit még 2006-ban 13,5 millióért vett, majd alaposan felújított.

Tavaly áprilisban a Kívül tágasabbon mi is írtunk arról, hogy a New York-i West Village-ben vásárolt lakásokat. A Nyugati 12. utcában fekvő épületben a 17. és a 18. emeleti (utóbbi penthouse) ingatlan is az övé lett.

A két lakásért akkor összesen 7,7 millió dollárt fizet ki a színésznő, ebből értelemszerűen a penthouse volt a drágább (5,9 milliót kell érte átutalni), míg az egy szinttel lejjebb található ingatlant bagatell 1,8 millióért megkapta.

A felújítások iránti szenvedélye még a Brad Pitt-tel kötött házassága idejéből ered, hiszen a színész szívesen foglalkozott az építészettel, még ha csak amatőr szinten is.

Egy ház átalakítása olyan, mint a filmforgatás. Amikor készen vagy, legszívesebben azt mondanád: 'Remélem, élvezitek majd!'”.

Ha tetszett a poszt, jöhetnek ezek is?

Rekordot dönt a Super Bowl?

Gordon Ramsay Amerikában vett luxusházat

Itt nyaral Vilmos herceg és felesége

Eladó Shrek atyjának háza

Az első képek a szupermodell palotájáról