A sztárséf 6,7 millió dollárt fizetett egy Los Angeles-i házért, nem messze barátaitól, a Beckham-családtól. Megmutatjuk, hol lakik majd Gordon Ramsay.

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

Meglehetősen nehéz évet tud maga mögött az A pokol konyhája és az A fickó F-fel házigazdája, akinek 2011-ben jelentősen csökkentek a bevételei, több éttermét is be kellett záratni – mindenesetre azért maradt 6,7 millió dollárja erre a Los Angeles-i házra.

A 45 éves sztárszakács egyebek mellett azért is döntött az ingatlanvásárlás mellett, mert a következő időszakban sok időt tölt majd az Egyesült Államokban, ahol folytatódik Amerikai mesterszakács című sorozat és újat is indít Hotel Hell (Pokol hotel) címen.

Ha ez nem lenne elég, új éttermet is nyit, méghozzá Las Vegasban, így aztán legalább nem kell majd állandóan bőröndökből élnie.

Az már más kérdés, hogy a család így sem lesz túl sokat együtt, hiszen a felesége, Tana nemrég nyitott új szépségszalont Nyugat-Londonban, amivel azért akad munka.

Visszatérve a házra, az öt hálószobás ingatlanhoz hatalmas konyha és étkező, valamint kert tartozik, egy nem akármilyen medencével, amely mintha egybeérne a Los Angeles-i éggel.

Ha tetszett a poszt, jöhetnek ezek is?

Itt nyaral Vilmos herceg és felesége

Eladó Shrek atyjának háza

Az első képek a szupermodell palotájáról

Eladó a történelmi Rolls-Royce

Csúcsluxus, amit kevesen látnak