A tragikusan fiatalon elhunyt világsztár, Heath Ledger házát nem akárki vette meg. A vásárló Az éhezők viadala csillaga, Josh Hutcherson. A három millió dollárért elkelt ház pedig egészen különleges. Megmutatjuk!

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

A 2008-ban gyógyszer-túladagolásban elhunyt Heath Ledger Los Angeles-i, Tree House (azaz Faház) nevet viselő egykori hajléka érdekes utat járt be a színész halála óta.

Az örökösök a rendkívül népszerű komikus-műsorvezetőnek, Ellen DeGeneresnek adták el, aki aztán az utóbbi egy-két évben már többször is meg szeretett volna szabadulni tőle, annál is inkább, mert a jelek szerint mostanában alaposan átrendezi ingatlanportfólióját (hogy elegánsan fogalmazzuk meg azt, hogy adja-veszi a házakat – minderről bővebben egyébként itt olvashatnak).

A ház tehát már egy ideje piacon volt, és talán kisebb meglepetésnek is nevezhető (bár maga az ingatlan a képek tanúsága szerint igen jól néz ki), hogy Josh Hutcherson a mostani válságos időkben kifizette érte a 3 millió dollárt.

Persze az 1951-ben épült, a pazar panoráma és az épületben felhasznált rengeteg faanyag miatt Faháznak nevezett ingatlan még hollywoodi mércével mérve is különlegesnek számít.

A Hollywood Hillsben fekvő ház félhektáros birtokon fekszik, két hálószoba, két fürdőszoba és egy modern konyha mellett például kültéri vetítő is található benne, a hangulata pedig inkább otthonos és retró, mintsem nagyon modern lenne.

Tessék gyönyörködni!

Ha tetszett a poszt, olvassa el ezeket is!

A világ legnagyobb medencéje 

Íme, a katari emír 250 millió fontos palotája!

A sztárműsorvezető új szerelmi fészke

Lessen be Eddie Murphy házába!

Íme, a világ legdrágább hotdogja!