A világsztár énekes csekély öt év próbálkozás után vált meg Miamiban található, szerénynek még véletlenül sem nevezhető otthonától. Lessen be velünk együtt, megéri...

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon!

A floridia Miamiban található házat még 2005-ben vette Ricky Martin, egészen pontosan 10 millió dollárért, azaz a mostani, 10,6 millió dolláros eladási ár tulajdonképpen egészen jónak mondható. Korábban szó volt arról (mi is megírtuk), hogy esetleg Jay-Z és Beyoncé veszik meg, most már erről nem szól a fáma.

Amikor 2007-ben először piacra dobta a puerto ricói énekes, akkor még 16,9 milliót kért érte, sőt, az ár egy évvel később felment egészen 19,5 millió dollárig. Ehhez képest már nem tűnik akkor üzletnek a mostani adásvétel, különösen, hogy legutóbb is 12,5 milliót kért érte.

De ezen keseregjen Ricky Martin, minket sokkal jobban érdekel maga a közel 900 négyzetméteres, 7 hálószobás, 8 teljes és 2 fél fürdőszobával felszerelt, a kő és a fa kombinációját felhasználó ház.

Az erősen udvarház jellegű épület gyönyörűen kidolgozott mennyezeteivel, boltíves belső tereivel, a kandallókkal, a kilátással az öbölre... nos, eléggé megkapó látvány, még ha a mi máshoz szokott szemünknek néha talán túlságosan is grandiózus is. De meg tudnánk szokni...

Az emeleti loggiáról a fűtött, sötét csempével kirakott medencére, a spára és a napsütötte teraszokra látni, no meg persze a magánkikötőre.

Ricky Martin egyébként az elmúlt 10 évben meglehetősen aktív volt az ingatlanpiacon, elsősorban Floridában adta-vette a házakat, általában azért inkább nyereséggel adva túl rajtuk.

Ami biztos, hogy jelenleg is az övé egy ház a Puerto Ricóban fekvő Doradóban (anno a Rockefellerek egyik kedvenc nyaralóhelye), egy másik Madridban, és van egy saját szigete is Rio de Janeiro mellett.

Ha tetszett a poszt, olvassa el ezeket is!

Ez a ház kell nekünk!

Eladó az egyetlen Ferrari-motor

Jennifer Aniston feladta

Eladó Rocky háza

Jusson be Kate Middleton ágyába!