Az amerikai színész és párja, Calista Flockhart Los Angeles-i házukat adják el, reményeik szerint több mint 8 millió dollárért (egészen pontosan 295 ezerrel többért).

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon!

A házat még 1983-ban vette Harrison Ford 1 millió dollárért. A 700 négyzetméteres, 7 háló- és 8 fürdőszobás ház 1951-ben épült Gerald Colcord tervei alapján. A főépületben egyébként csak 4 hálószoba található, de hála istennek van egy vendégház is (egy hálószobával) és két kisebb épület, ahol vagy vendégek, vagy a személyzet lakhat.

Eléggé el nem ítélhető módon belső képeket ezúttal nem tudunk mutatni, de a leírás szerint rengeteg a faborítás a hatalmas nappaliban és az étkezőben is. Ezen kívül van egy könyvtárszoba, meglehetős konyha és egy családi szobának titulált valami is.

Nem maradhat el természetesen a dolgozószoba, a saját borospince és négy kandalló sem.

A ház egy közel háromnegyed hektáros telken terül el, amin van még egy kétbeállós garázs, függőkert, és sok egyéb nyalánkság.

Harrison Fordnak és Calista Flockhartnak természetesen nem ez az egyetlen ingatlanja, hiszen akad fedél a fejük fölé Jacksonban (Wyoming) és New Yorkban is.

Ha tetszett a poszt, olvassa el ezeket is!

Nagyot kaszált Nigella Lawson

A világ legdrágább csokitojása

Hogyan legyünk multimilliomosok?

Tönkretesz-e a lottóötös?

Íme, Tamara Ecclestone különleges ruhatára!