A hét egyik nagy szenzációja volt Tom Cruise és Katie Holmes válásának a bejelentése. De vajon mennyibe kerül majd napjaink egyik legbefolyásosabb (és leggazdagabb) színészének a kapcsolat felbomlása? Vagyonmustra.

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

Az esküvő előtt természetesen született egy házassági szerződés, amely (ahogyan az már ilyen esetekben szokás) meglehetősen pontosan szabályozza, hogy mennyi jár Katie Holmesnak – elvileg.

Nos, a színésznő minden házasságban töltött évért 3 millió dollárt kap, de az összeg nem haladhatja meg a 33 milliót (azaz ha rosszmájúak szeretnénk lenni, akkor 11 év után „ingyen” feleségeskedik). Az összeg mellett neki jár a család kaliforniai ingatlana is.

Miután öt éve esküdtek (ezek szerint mégsem örök) hűséget egymásnak, Katie Holmes 15 millió dollárt mindenképpen kap, és az övé lesz a 35 millió dollárt érő ház (kastély...) Beverly Hillsben.

A helyzet persze nem ennyire egyszerű (miért is lenne?). Tom Cruise vagyonát ugyanis körülbelül 275 millió dollárra becsülik, amiből nyilván több is juthat a feleségnek, különösen, ha nála marad a közös gyermek, Suri.

A Hollywood Life megkérdezett egy New York-i válóperes ügyvédet, aki szerint a megegyezés könnyen nehézségekbe ütközhet. „A vagyon jó része Tomé. Ha nagyobb összeget szeretne, akkor a tartásdíjjal kell érvelnie. Be kell mutatnia, hogy Surinak nevelői vannak, autóra van szüksége, ruhákra, fodrászra, magyarán azt kell bizonyítania, hogy komolyabb összegre van szükség Suri jelenlegi életszínvonalának fenntartásához” - mondta Vikki Ziegler.

A már említett 35 millió dolláros Beverly Hills-i házon kívül a párnak van egy hat hálószobás, belső medencés, föld alatti garázsos, tornatermes, játszószobás, a legmodernebb biztonságtechnikai berendezésekkel felszerelt hatalmas háza az angliai Sussexben is. Ennek becsült értéke 4,75 millió dollár.

Emellett ott van a 7 millió dollárt érő villa a comói tó partján, valamint egy manhattani luxuslakás (a fenti kis képen) – és akkor ezek még csak az ingatlanok voltak, mert emellett ott vannak az ingóságok, a luxusautók, az ékszerek és még sorolhatnánk.

Ha tetszett a poszt, olvassa el ezeket is!

Az egymillió dolláros porszívó

Lessen be Dick Tracy házába!

Minden idők legdrágább sztárválásai

Eladó a világ legdrágább moziplakátja

Elkelt a 9,5 milliárdos csodapalota