Minden nő álma egy gyönyörű eljegyzési gyűrű. Bár szeretnénk hinni, hogy érzelmi értéke általában nagyobb, mint ami pénzben kifejezhető, azért persze senki sem búsul, ha az az ékszer csillog és villog. Most bemutatunk párat, amelyek már legendássá váltak.

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon!

Marilyn Monroe és Joe DiMaggio

Egy ilyen listából nem maradhat ki a XX. század egyik álompárja. Marilyn Monroe és Joe DiMaggio annak idején meglehetősen viharos kapcsolatban élt (majd vált el), de ez a gyűrű csodálatos, visszafogott eleganciája ma is megállja a helyét.

Katie Holmes és Tom Cruise

Jó, elismerjük, ez elég nagy ugrás, de ami igaz, igaz: meg kell adni, ilyen gyűrűvel megkérni valakinek a kezét, ráadásul a párizsi Eiffel-torony tetején – nos, ahhoz kell stílusérzék (meg pénz is, persze). Az egészen különlegesen szép arany ad némi patinát a gyűrűnek, nem csoda, hogy azóta meglehetős népszerűségre tett szert.

Audrey Hepburn és Mel Ferrer

Mel Ferrer 1954-ben tette fel a nagy kérdést Audrey Hepburnnek, és biztosra ment: rögtön kétféle gyűrűt is adott, hogy Audrey Hepburn az alkalomhoz illően cserélgethesse őket. Hát lehet erre nemet mondani?

Jackie Kennedy és John F. Kennedy

Az igazi álompár, a gyűrűben pedig azért van 2,88 karátnyi gyémánt is.

Elizabeth Taylor és Richard Burton

A „hatos számú”, ámde minden bizonnyal a legismertebb férj csodás gyűrűvel kérte meg legendás szerelme kezét, és bár házasságuk a legnagyobb jóindulattal sem volt unalmasnak és hétköznapinak nevezhető, aligha bánta meg bármelyikük az „igen” választ.

Ha tetszett a poszt, olvassa el ezeket is!

A világ legjobb luxusrepterei

A világ legdrágább napszemüvege

Őrült összeg egy Batman-füzetért

Lessen be egy Grammy-díjas otthonába!

Így él egy igazi Keresztapa