Ne szépítsük: kifejezetten giccses az a ház, melyben a Casalesi-család tavaly letartóztatott feje, Nicola Schiavone élt. Az ingóságokat most elárverezik, a pénz helyi jótékonysági szervezetekhez és állami alapokba megy. Lessen be velünk!

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon!

A kétszintes villában a rendőrök több mint 300 ezer font értékű ingóságot találtak. Az épület tulajdonosa, a 34 éves Nicola Schiavone a Casalesi-klán letartóztatott fejének, Francescónak a (szintén a rendőrség vendégszeretetét élvező) fia.

A klán Olaszország egyik legjelentősebb maffiacsaládja, kábítószerből, zsarolásból és fegyverkereskedelemből származó éves bevételüket több milliárd euróra becsülik.

Nicolát (a következő képen) három rendbeli gyilkosság vádjával tartóztatták le, de némi erőltetett párhuzammal azt is mondhatnánk, hogy akár a jóízlés ellen elkövetett merényletért is kaphatna pár évet.

Elnézve a házban található bútorokat, a falakat, a rengeteg márványt és aranyat, nehéz nem rosszul lenni, vagy röhögni – kinek kinek vérmérséklete szerint.

A ház padlói a legnemesebb toszkán márványból készültek, a szekrények tele a legnevesebb divattervezők ruháival, a cipőspolcokon Gucci- és Hogan-lábbelik sorakoznak.

Olyan volt, mintha valamilyen kortárs képzőművészeti és design kiállításon jártunk volna. Minden bútor és kiegészítő neves tervező munkája, és sok modern képzőművészeti alkotás volt a falakon” - mondta az egyik rendőr, aki részt vett a leltárazásban.

Hozzá vagyunk már szokva a maffiózók ultragiccses házaihoz, de ez egyike volt a valaha látott leggiccsesebbnek” - tett hozzá a rendőrtiszt, aki szerint a házon kívülről egyáltalán nem látszott, mi várja majd őket bent.

Ha tetszett a poszt, olvassa el ezeket is!

Ausztriai kastélylakást vett McCartney exe

Itt lesznek a világ legdrágább lakásai

Vegyen félszigetet luxusházzal!

Víz alatti hotel épül

Lessen be a szuperjachtba!