A 90-es évek egyik legnagyobb sztárja több mint 11 millió dollárért árulja Bel Air-i házát. Talán most, ötödszörre sikerül eladni. Mi mindenesetre megmutatjuk!

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon!

Bár az utóbbi években kissé eltűnt, Meg Ryan minden kétséget kizáróan a 90-es évek egyik legnagyobb hollywoodi sztárja volt, sok emlékezetes (jellemzően a romantikus komédiák sorába tartozó) filmmel.

Úgy tűnik, az amerikai színésznő az ingatlaneladásban már jóval kevesebb sikert tudhat a magáénak, ugyanis a most piacra dobott Los Angeles-i (hogy egészen pontosak legyünk: Bel Air-i) házát immár 2007 óta próbálja több-kevesebb rendszerességgel eladni.

Először inkább csak a barátok, kollégák között próbálkozott, így került a képbe például a Beckham-házaspár, vagy éppen Ben Affleck és neje, de a végső döntésre senki sem szánta el magát. Így aztán hivatalosan is eladólistára került, először 2008 október és 2009 január között egy őszintén szólva meglehetősen optimistának tűnő 19,5 millió dolláros árcédulával.

Aztán 2009 őszén egy kicsit megint visszatették a piacra, akkor már egy kevésbé kellemetlen 14,2 millió dollárért, ám mivel a válság kellős közepén így sem kellett senkinek, Meg Ryan egy évvel később úgy döntött, kiadja a házat. Bérlője is akadt, nem is akárki, hanem Diane Keaton, azt persze nem tudjuk, az Oscar-díjas színésznőnek sikerült-e lealkudni az eredetileg havi 40 ezer dolláros lakbérből...

De beszéljünk egy kicsit magáról a házról is, annál is inkább, mert érdemes! Az 1931-ben épült, több mint 630 négyzetméteres, 6 háló- és 7 fürdőszobás ingatlant 2000 októberében vásárolta meg Ryan (uhhh, ez nagyon rossz volt, de nem bírtuk kihagyni, elnézést érte...), méghozzá 8,5 millió dollárért.

A házból természetesen nem hiányozhat a hatalmas nappali a kötelező kandallóval, külön bárterem, az emeleten a hollywoodi körökben szintén kötelezőnek számító moziterem. Az ingatlan különlegessége, hogy már-már múzeumi igénnyel renoválták, a keményfa padló, a boltozatok, és a különböző kisebb külső terekre néző francia ablakok mind eleganciát árasztanak.

Szóljunk még egy pár szót a szomszédokról is (ha netalán vásárláson törné valaki a fejét, nem ért tudni, ki lakik az ember mellett): a Clint Eastwood, Darren Star, Robert Redford nevek nem hangzanak rosszul...

Ha tetszett a poszt, olvassa el ezeket is!

Ez aztán a luxusautó!

Ricky Martinnak végül sikerült

Ez a ház kell nekünk!

Eladó az egyetlen Ferrari-motor

Jennifer Aniston feladta