Minden idők egyik legjelentősebb divattervezőjének otthona mintha a kortárs amerikai stílus és művészet lenyomata lenne. Nem is akármilyen lenyomata.

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon!

Tommy és Dee Hilfiger 2008-as esküvőjüket követően költöztek be a New York Plaza hotel felső két szintjét elfoglaló otthonukba. Ami persze nem akármilyen otthon, hiszen a négy hálószobás és 4,5 fürdőszobás lakás mintegy 50 millió dollárt ér.

A lakás némi túlzással a modern amerikai képzőművészet minimúzeuma, hiszen a falakon például (és egyebek mellett) Andy Warhol Marylin Monroe-ról és Elizabeth Taylorról (és Mickey Mouse-ról...) készült portréi függenek, de megtalálhatók itt Keith Haring (például a lent látható ajtó), Richard Prince és Jean-Michel Basquiat alkotásai is.

Mint minden rendes otthonban, Hilfigeréknél is függnek családi fotók a falon, apró különbség, hogy ezeket a XX. század egyik legjelentősebb fotósa, Annie Leibovitz készítette...

Természetesen a divat itt is központi szerepet kap. Tommy Hilfiger ruhatára értelemszerűen a legkényesebb ízlést is kielégíti (furcsa is lenne, ha nem így lenne), az ingek és cipők tökéletes rendszerben sorakoznak egymás mellett.

Olyan, mintha a saját butikomba lépnék be. A színek szerint összeállított rendszerben könnyebb válogatni. Bár egyszerűbb, ha az ingeim vagy fehérek és kékek, vagy csak kékek, fehérek” - tette hozzá a divattervező.

Természetesen a felesége sem panaszkodhat (nem is teszi), Dee Hilfiger cipőgyűjteménye például kifejezetten lenyűgöző.

Imádom a cipőket... melyik csaj nem? Az alkalmi cipők sorakoznak a magasabb polcokon, mert azokra jobb ránézni. A mindennapos használatra szánt lábbelik vannak alul. A kedvenceim a Prada és a Miu Miu, és természetesen a Louboutin” - mondta Dee Hilfiger.Ha tetszett a poszt, olvassa el ezeket is!

Ilyen Rolls Royce-t még nem látott!

Eladó a legendás hollywoodi ház

Minden idők legdrágább könyvespolca

Szex és New York – eladó Carrie háza

Luxusházak a fákon