A vevők már aláírták a 11 millió dolláros szerződést, ám az utolsó pillanatban kihátráltak az üzletből. Minden idők egyik legjobb amerikai-futballistája, Jerry Rice pedig perel. Nézze meg, miért!

Az eset még nyáron történt, amikor hosszas árusítást követően végül sikerült vevőt találni Jerry Rice athertoni luxusházára. Igen ám, de a vevők az utolsó pillanatban meggondolták magukat. A dolgot bonyolítja, hogy a szerződést ugyan még nem, de egy megállapodást már aláírtak, melynek értelmében ha a vevők július 15-ig nem veszik meg az ingatlant, akkor elveszítik a 330 ezer dolláros foglalót. Úgyhogy a per most ezért az összegért zajlik.


Bár a dolog első pillantásra talán felesleges keménykedésnek tűnhet, ám az eladás meghiúsulása alighanem érthetően fáj az egykori futballsztárnak, hiszen az eredeti árat 15 millió dollárban határozták meg (hiába, a válság a sztárokat sem kíméli), ráadásul az üzlet megkötésének reményében Jerry Rice abba is beleegyezett, hogy bizonyos (igencsak drága) bútorokat és fitneszgépeket is a házban hagy.

A házat egyébként Rice és a felesége építtette, nem kevesebb mint 4 évbe telt, amíg elkészült. Nehezen lenne letagadni, hogy egyes pontjain hivalkodó (mást ne mondjunk, van egy ajándékcsomagoló szoba...), ugyanakkor a ház azért igazi ékszerdarab, ráadásul nem is akárhol, hanem az Egyesült Államok második legdrágább környékén.


Az 1,4 hektáros birtokon fekvő háromszintes házban hat hálószoba, tíz fürdőszoba, vendégház, különlegesen felszerelt konyha, saját moziterem, lift, fitneszterem gőzkabinnal, szauna, bárral kiegészített játékszoba, iroda és külső medence is található.


Ráadásul a házban a legmodernebb csúcstechnológia segíti az ott lakók életét: az úgynevezett intelligens házban tartalék generátoktól kezdve az egészen elképesztő hang- és fényrendszeren át minden megtalálható, mi szem-szájnak ingere.

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on ! Rengeteg jó sztorival, linkkel, érdekességgel várjuk!

Ha tetszett a poszt, olvassa el ezeket is:

A rejtőzködő milliárdos

Ricky Martin házába viheti gyermekét Beyoncé

Nagyot kaszált Nicolas Cage

Mire költenek karácsonykor a gazdagok?