Meglehetősen zaklatott a története a Los Angeles melletti kúriának, melyben a színész volt feleségével és gyermekeivel lakott.

Nehezen lehetne eseménytelennek nevezni Charlie Sheen idei évét, hiszen szakmai és magánéletbeli botrányok egyaránt jellemzik (nyilván a kettő között némi összefüggés is akadhat).

Ami az előbbit illeti, hosszas vacakolás után kirakták a Két pasi - meg egy kicsi című nagy sikerű sorozatból, utóbbi esetében pedig a számtalan botrány mellett talán elég annyit emlegetnünk, hogy 2011-ben mondták ki a válását.

Ha mindez nem lenne elég, vett egy házat Beverly Hillsen, piacra dobott egy másikat ugyanott, eladott egy harmadikat Los Angelesben.

Mi most ezen utóbbiról írnánk pér keresetlen gondolatot (és mutatnánk pár képet), annál is inkább mert a 20-as években épült ingatlan nem akármilyen szépség. A 380 négyzetméter tulajdonképpen még soknak sem mondható, miként a 4 hálószoba és az azokhoz tartozó 4 és fél fürdőszoba sem. Ezen kívül a kötelezőkön kívül van itt (játszószobává átalakított) könyvtárszoba is és még sok szépség.

A házat még 2007 novemberében vette meg Charlie Sheen 2,5 millió dollárért, alig fél évvel azelőtt, hogy összeházasodott volna Brooke Muellerrel. Aztán jöttek a gyerekek és ők beköltöztek, ám mindennek ellenére többször is piacra dobták a házat, de egészen mostanáig nem sikerült eladni.

Most egy kolléga, a színész Simon Helberg és felesége, Jocelyn Towne vette meg 2,9 millió dollárért, ami az eredeti befektetést nézve nem is rossz pénz, ám ha azt vesszük, hogy májusban még 3,7 millió dollár volt az ingatlan ára, akkor már nem annyira fényes.

A ház mindenesetre elkelt, így semmi akadálya, hogy Charlie Sheen folytassa néha teljesen őrült életét.

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on, szülőnk, a Kívül tágasabb oldalán! Rengeteg jó sztorival, linkekkel, érdekességekkel és játékkal várjuk!

Ha tetszett a poszt, olvassa el ezeket is:

Őrjítő szirén lett Megan Foxból

Lessen be a luxusrepülőbe!

Itt a szupermodellek bandája!

Kilencven év luxus – a Gucci-sztori