Ha valaki feltétlenül szükségét érzi, hogy Rolls Royce-szal menjen bulizni, akkor ne keresgéljen tovább, megtaláltuk az ideális példányt! Ebben az 1977-ben készült darab ban minden ott van, ami egy lendületes éjszakához szükségeltetik.

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon!

Pezsgőbár. Nem ám akármilyen, hanem teljesen felszerelt, faborítású, 21 pezsgőhűtővel, száz pezsgőspohárral. Egy tökéletesen professzionális DJ-szett, amely alighanem a világ bármely bárjában vagy diszkójában megállná a helyét, 5 JBL erősítővel és 16 JBL hangszóróval. Ja, és mindezek ellenére sima jogosítvánnyal vezethető.

Az autót egy Stef van der Bijl nevű tervező építette újjá, gyakorlatilag a jármű romjaiból. Az általa csak Lady of Luxury-nak nevezett Rolls csekély 210 ezer fontért meg is vehető.

Ha valaki ezt a szolid 70 millió forintot sajnálná érte, akkor ki is bérelheti, amint erre már volt példa Európa több országában, mi több, az Egyesült Arab Emirátusokban is. Persze nem csoda, hogy kapkodnak érte, hiszen a fa- és bőrbelsővel díszített darab a maga 6,75 literes, V8-as motorjával és 300 lóerejével azért megdobogtatja bárki szívét.

Ha tetszett a poszt, olvassa el ezeket is!

Eladó a legendás hollywoodi ház

Minden idők legdrágább könyvespolca

Szex és New York – eladó Carrie háza

Luxusházak a fákon

Mit keres Justin Bieber Ashton Kutcher ágyában?