És ezt ebben az esetben tessenek szó szerint érteni, hiszen amit ma bemutatunk, az nem más, mint a világ legdrágább halottaskocsija, egy Rolls Royce Phantom Hearse B12.

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon!

Azt még tulajdonképpen értjük, ha valaki luxusban szeretné leélni az életét, mis is szívesen furikáznánk Rolls Royce-szal példának okáért. Azt már kevésbé értjük, miért van annak jelentősége, hogy az utolsó utunkra milyen autóval visznek – de a jelek szerint van, különben aligha jelent volna meg a piacon éppen a fent említett márka külön erre a célra átalakított autója.

A Biemme Special Cars által átalakított Rolls Royce Phantom Hearse B12-t hamarosan bemutatják a nagyközönségnek is (egészen pontosan az olaszországi Bolognában rendezendő, a világ legjelentősebb, a temetkezéssel foglalkozó kiállításának számító eseményen), az ára pedig a szerénynek nehezen nevezhető 662 ezer dollár lesz.

Az átalakított Rolls Royce-ban egyébként 6750 köbcentis, V12-es motor dübörög, de az igazi különlegessége nem ez, hanem a koporsó miatt szükséges 7 méteres hossz és a meglehetősen látványos átalakítás a karosszérián.

Ha tetszett a poszt, olvassa el ezeket is!

Lessen be Alicia Keys otthonába!

Így mulatnak a világsztárok

Charlie Sheen exe luxusházat vett

Lessen be George Clooney otthonába!

Mi minden történhet egy Bentley hátsó ülésén?