Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ide költözhet Ashton Kutcher

Új otthont keres magának a nemrég kiakolbólított színész, akinek házassága Demi Moore-ral szomorú véget ért. Ellenben a ház, amit kinézett magának...

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

1 Tovább

Elkészült a szupermodell csodapalotája

Némi kulisszatitok a bloggerkedés világából: az ember hajlamos olyan címeket adni, melyekről azt gondolja, felkeltik az olvasók érdeklődését (gyarlóság, no...), ám a mai poszt címében semmi túlzás nincsen: ha él ma szupermodell, akkor az Gisele Bündchen és ha akad csodapalota, akkor az az ő gyakorlatilag teljesen elkészült, 20 millió dollárért építette háza.

0 Tovább

Ettől könnybe lábad a szeme!

Az már más kérdés, persze, hogy a quad műszaki paramétereitől (mégis csak egy Ferrari-motor dühöng a járgányban...) vagy az árcédulától, hiszen a maga 170 ezer fontos (61 millió forintos) árával csúcstartó a maga nemében. Ismerje meg a Lazareth Wazuma V8-at!

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

2 Tovább

Nézze meg Jennifer Aniston szerelmi fészkét!

Az amerikai színésznő és kedvese, Justin Theroux Hawaiion töltöttek két hetet, természetesen luxuskörülmények között. Most megmutatjuk az éjszakánként 4500 dollárba kerülő szerelmi fészket.

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!

0 Tovább

Íme, az egymillió fontos aranyautó!

A Rolls-Royce mindig is az elegancia és a kifinomultság szinonimája volt. Van egy olyan érzésünk, hogy egy olasz cég most átlépett egy határt, mert amit most megmutatunk, az már inkább ízléstelen.

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on !

2 Tovább

Kiadó a sztárpár háza

Ha szívesen aludna Warren Beatty és Anette Bening hálószobájában, csupán havi 25 ezer dollárra van szüksége, hogy kifizethesse a bérleti díjat. A képeket elnézve még az is lehet, hogy megéri.

0 Tovább

Hyppolit sokkoló fizetése

Nem is gondolná az ember, de 2011-ben az egyik legsikeresebb szakma a komornyiké volt, az igény drámaian megemelkedett a jól képzett szakemberek iránt. Az ok? Természetesen megint Kína.

0 Tovább

Az év legdrágább luxuscikkei

December közepén ha akarnánk sem hagyhatnánk ki a különböző év végi összegzéseket - de nem is akarjuk. Nézzük, melyek voltak az év legdrágább divatcikkei!

0 Tovább

Íme, Bridget Jones háza!

Eladó Renee Zellweger connecticuti háza, a képeket elnézve a 1,5 millió dolláros ár tulajdonképpen nem is magas. Nézzenek szét velünk együtt!

1 Tovább

A 12 millió fontos meglepetés

Alaposan meglepődött a brit Zetland márki családja, amikor egy, 200 éve a tulajdonukban lévő és sokáig a kertben álló szoborról kiderült, hogy egy rendkívül értékes, római kori műalkotás.

0 Tovább

Gazdagisztán

blogavatar

Házak, autók, ékszerek - luxusblog kívülálló szemmel

Utolsó kommentek