Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lessen be Pamela Andersonhoz!

A Playboy-modell úgy döntött, kiadja malibui házát, és nem is kér érte egy centtel sem többet heti 20 ezer dollárnál (a havi bérlés a már-már nevetséges 75 ezer dollárért megoldható). Örvendünk.

0 Tovább

A világ legdrágább társasházának rejtélye

London egyik legelőkelőbb negyedében, a Knightsbridge-ben található a One Hyde Park nevű komplexum, mely 62 luxuslakást foglal magában és a világ legdrágább ilyen épülete. Ám a helyi önkormányzat idegeit (és pénztárcáját) most egy egészen sajátos rejtély borzolja.

0 Tovább

Ez Bruce Willis háza

Egészen pontosan az 56 éves filmsztár idahói háza, van neki ugyanis több is. Ez viszont eladó, ráadásul csekély 15 millió dollárért.

0 Tovább

Nézze meg Brad Pitték eladó házát!

Brad Pitt és Angelina Jolie 14 millió dollárért árulja a malibui ingatlant, melynek egyik lehetséges vevője a műsorvezető Ellen DeGeneres. Tegyen egy virtuális túrát velünk a házban!

0 Tovább

Mit akarnak a dúsgazdag nők?

A következő két évtizedben mintegy 25 billió dollár kerül majd női kezekbe válás, özvegység vagy öröklés nyomán. Így aztán érdemes feltenni a kérdést: mit is akarnak ezek a nők?

0 Tovább

Extravagáns őrület az utakon

Kívülről mintha egy egyszerű kisteherautó lenne, belül azonban minden létező luxussal felszerelt minipalota - ez a New York-i gazdagok legújabb őrülete.

0 Tovább

Beyoncé, a mama és egy luxuslakás

Piacra dobta Manhattan luxuskörnyékén található lakását Tina Knowles, aki amellett, hogy Beyoncé édesanyja (emígyen Jay-Z anyósa is, ugye), divattervező és stylist.

0 Tovább

Ez már tényleg eszetlen luxus!

Vajon mi lehet olyan borzasztó egy 45 millió fontért vásárolt házban, hogy arra még 18 milliót kelljen költeni? Kérdezzék meg a Formula-1 ura, Bernie Ecclestone lányát, Tamarát, aki éppen most alakíttatja át új londoni otthonát. Van rajta mit nézni...

0 Tovább

A 290 millió dolláros válóper

Nem nagyon szeretnénk belemenni a biszex Demi Moore válik a csapodár Ashton Kutchertől című össznépi kukkolásba, a történetnek viszont van egy olyan vetülete, ami nekünk érdekes lehet: a vagyonmegosztás.

1 Tovább

Íme, az első észak-koreai luxusáruház!

Milliók éheznek Észak-Koreában, nyilván ők is őrülnek örülnek (freudi elírás volt... :D), hogy megnyílt a sztálinista diktatúra első luxusáruháza, melyben olyan, számukra is elérhető cikkek szerepelnek, mint a képen látható Chanel-táskák.

0 Tovább

Gazdagisztán

blogavatar

Házak, autók, ékszerek - luxusblog kívülálló szemmel

Utolsó kommentek