Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Amerikai és magyar gazdagok

Az Egyesült Államokban 150 ezer dollár már elég ahhoz, hogy a felső 10 százalékhoz tartozzon valaki. Magyarországon a KSH adatai szerint ehhez havi nettó 130 ezer forint kell.

0 Tovább

Nyit a világ legnagyobb luxusóraszalonja

Igaz, még nem most, csak 2013-ban, de a választék egészen elképesztő lesz, hiszen valóban a legexkluzívabb márkák lesznek megvásárolhatók a 2200 négyzetméter alapterületű szalonban. Párizsban...

0 Tovább

A 200 ezer dolláros táska

Álljunk meg egy pillanatra és képzeljük magunk elé azt a helyzetet, amikor egy árverésen 200 ezer dollárt adunk ki egy táskáért. Ez még akkor is szép kihívás, ha a táska nem akármilyen, hanem a női táskák Rolly Royce-a...

0 Tovább

A világ legdrágább garázsa

Hihetetlen, hogy mik vannak: a legújabb találmány az az apartmanház, melyben úgy jár garázs a lakáshoz, hogy az autót a rendszer gyakorlatilag a bejárati ajtóhoz viszi. Őrület.

2 Tovább

Magánsziget luxusvillával eladó

Alig 12 millió dollárt kell fizetni annak, aki úgy érzi, képtelen meglenni saját sziget nélkül, ráadásul az élményért nem szeretne a világ végére elmenni. Van egy ajánlatunk.

0 Tovább

Luxusházán pereskedik a futballsztár

A vevők már aláírták a 11 millió dolláros szerződést, ám az utolsó pillanatban kihátráltak az üzletből. Minden idők egyik legjobb amerikai-futballistája, Jerry Rice pedig perel. Nézze meg, miért!

0 Tovább

A rejtőzködő milliárdos

Szinte soha nem ad interjút, és mindent megtesz, hogy minél kevesebbet kelljen megjelennie a nyilvánosság előtt. Ő Bidzina Ivanisvili, Grúzia és a világ egyik leggazdagabb embere, akinek vagyona a Forbes magazin szerint eléri az 5,5 milliárd dollárt. De kicsoda ez a titokzatos milliárdos?

0 Tovább

Ricky Martin házába költözhet Beyoncé – lesse meg!

Az énekesnő és férje, Jay-Z új otthont keresnek, hiszen hamarosan megszületik gyermekük és hát mégsem lehet akárhol felnevelni. Az otthonkereső túra során jutottak el Ricky Martin Miami Beachen fekvő házához.

0 Tovább

Nagyot kaszált Nicolas Cage

Az utóbbi időben meglehetősen sanyarú anyagi helyzetbe keveredett színész egy igazi ritkaságtól vált meg - ám legalább jó pénzt kapott érte.

0 Tovább

Mire költenek karácsonykor a gazdagok?

Beléptünk a decemberbe, gyakorlatilag már semmi sem ment meg minket a karácsonyi bevásárlási őrülettől, úgyhogy vetünk egy gyors pillantást arra, mire és mennyit költenek idén várhatóan a jómódúak.

0 Tovább

Gazdagisztán

blogavatar

Házak, autók, ékszerek - luxusblog kívülálló szemmel

Utolsó kommentek